Copyright 2021 - Custom text here

Nemzetközi oktatói és hallgatói pályázataink a Külügyi iroda oldalán érhetőek el.

Tisztelt Hallgatók!

A Betoncore Szerkezetépítő Kft. műszaki előkészítő munkakörben, akár részmunkaidős foglalkoztatásban munkalehetőséget kíván biztosítani hallgatók részére. A cég építőipari kivitelezéssel foglalkozik, és lehetőséget kívánnak biztosítani arra, hogy a hallgatók tanulmányaik mellet gyakorlati tapasztalatokat is szerezhessenek az építőipari kivitelezésben.

A cég elérhetőségei:
Rácz Sándor
ügyvezető
Betoncore Szerkezetépítő Kft.
+36 20 508 6464
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Az Országos Rabbiképző - Zsidó Egyetem és a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége pályázatot hirdet egyetemi hallgatók részére. A pályázat egyik témája "Épített zsidó örökség újragondolása".
A pályázatról bővebben az alábbi hivatkozáson olvashat.
https://or-zse.hu/az-or-zse-palyazatot-irt-ki-egyetemi-hallgatok-szamara-2/

SZTElogoPÁLYÁZATI FELHÍVÁS DIPLOMAMUNKÁK DÍJAZÁSÁRA

A Szilikátipari Tudományos Egyesület, a Pannon Egyetemen, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi  Egyetemen, a Miskolci Egyetemen, az Óbudai Egyetem Ybl Miklós Építéstudományi Karán, a Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Karán, valamint a Széchenyi István Egyetemen végzett hallgatók részére diplomadíjat adományoz.
Adiplomadíj odaítélése a kiemelkedő szakmai színvonalú diplomamunkák (szakdolgozatok), illetve alkotóinak anyagi és erkölcsi elismerését, valamint a kezdő szakemberek körében a Szilikátipari Tudományos Egyesület tevékenységének megismertetését, annak munkájába történő bevonását szolgálja.

Tisztelt Hallgatók!

Felhívnánk a figyelmet egy diplomadíj pályázatra:
https://www.sztnh.gov.hu/hu/sztnh/szellemitulajdon-vedelmi-kepzes/ujvari-janos-diplomadij-palyazat

Olyan szakdolgozattal lehet pályázni, amely legalább 10 oldal terjedelemben tartalmaz szellemitulajdon-védelemmel kapcsolatos részt. A pályázat megírását az SZTNH szellemitulajdon-védelmi képzéssel és egyéni szakmai konzulens biztosításával támogatja. Díjak: 500.000 Ft, 250.000 Ft, 200.000 Ft és 150.000 Ft.

A tavalyi évhez hasonlóan a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Területi Építész Kamara meghirdeti "DIPLOMADÍJ " pályázatát.

"A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Területi Építész Kamara 2020. évben "Diplomadíj 2020" pályázatot hirdet Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei állandó lakcímmel rendelkező, 2020. évben végzett, építészmérnök/tájépítészeti/településtervezői/belsőépítészeti diplomát szerzett hallgatóknak, aki/akik legalább 4-es (jó) rendű oklevéllel rendelkeznek."

Pályázati kiírás >>>
Diplomadíj adatlap >>>