Copyright 2020 - Custom text here

Exclamation mark red

Tisztelt Hallgatók!

https://szie.hu/sites/default/files/2_2020_rektori_utasitas_2019_20_modositott_idobeosztas.pdf

https://szie.hu/sites/default/files/szie_atmeneti_idobeosztas_201920_tanev.xlsx

Összhangban a fenti két dokumentummal, tanév módosított rendjére karunkon így alakul: A szakmai nap, a laza nap, és a tavaszi projekthét elmarad, helyettük is oktatás lesz. (Az ünnepnapokon természetesen nincs oktatás.) A szorgalmi időszak nappali tagozaton az eredetileg tervezettnél tovább, május 22-ig tart. Be kell pótolnunk egy húsvét hétfőt, egy csütörtöki rektori szünetet, és 3 pénteket: rektori szünet, nagypéntek és május 1.

Május 5. kedd: pénteki órarend (május 1 helyett)

Május 18. hétfő: hétfői órarend (húsvét hétfő helyett)
Május 19. kedd: pénteki órarend (nagypéntek helyett)
Május 20. szerda: keddi órarend (május 5 óracsere miatt)
Május 21. csütörtök: csütörtöki órarend (március 12 rektori szünet helyett)
Május 22. péntek: pénteki órarend (március 13 rektori szünet helyett)

Felhívnánk a figyelmet, hogy a rektori utasítás melléklete tartalmaz egy elírást: "Húsvét: 2020. április 10-14. (péntek - hétfő)" Ez nyilván elírás, mert a hétfői nap az az április 13. Ennek megfelelően április 14-én kedden rendes keddi órarend szerint tanítunk.

Levelező tagozaton elmaradt egy B hét március 13-14-én, és egy A hét március 20-21-én, ezeket a személyes jelenléttel járó konzultációkat nem pótoljuk. A többi konzultáció az eredeti tanrend szerint online kerül megtartásra.

Üdvözlettel. A Kar vezetése

 

Oktatási szünet március 12-től - Extraordinary education break from 12.03.2020.

 

 

https://szie.hu/tajekoztatas-koronavirussal-osszefuggo-veszelyhelyzet-kapcsan

http://sziu.hu/12020-iii11-directive-rector-extraordinary-education-break

 

 

mafiok logo

MATEMATIKÁT, FIZIKÁT ÉS INFORMATIKÁT OKTATÓK
(MAFIOK) 41. ORSZÁGOS KONFERENCIÁJA

SZIE Ybl Miklós Építéstudományi Kar

Budapest, 2017. augusztus 24-26.

 


Absztrakt és cikk feltöltés: https://easychair.org/conferences/?conf=mafiok2017

Az előadás absztraktot és a kiadványba szánt cikket a fenti EasyChair linken keresztül töltheti fel. Ha még nem rendelkezik EasyChair fiókkal, pár perc alatt felhasználói nevet és bejelentkezési jelszót generálhat, amit a továbbiakban más konferenciákon is használhat. Az előadás absztraktot és a kulcsszavakat magyarul és angolul is kérjük megadni (egyetlen feltöltésben, mindkét nyelven megadva). Az absztrakt lehetőleg ne haladja meg a 10-15 sort egyik nyelven sem. Az absztraktot egyszerű szövegként lehet megadnii, a kiadványba szánt cikket pdf formátumban lehet csak feltölteni.

Ha valamilyen okból nem sikerül az EasyChair rendszert használnia, akkor végső esetben a szervezőknek küldött e-mailben is módot biztosítunk a kivonat elküldésére. Ha kérdése lenne, vagy további segítségre van szüksége, forduljon bizalommal a Szervező bizottság bármely tagjához (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.).